Ιταλία

Πρόταση για Λαβέτσι έκανε η Ζενίτ

Τα χέρια της στον Εζέκιελ Λαβέτσι θέλει να απλώσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατέθεσε πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ στους «παρτενοπέι» για τον Αργεντινό στράικερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Τα χέρια της στον Εζέκιελ Λαβέτσι θέλει να απλώσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατέθεσε πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ στους «παρτενοπέι» για τον Αργεντινό στράικερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Βάλτερ Ματσάρι, θέλει να κρατήσει τον 26χρονο φορ, ωστόσο αν τελικά αποκτηθεί ο Τζιουζέπε Ρόσι από τη Βιγιαρεάλ τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Εκτός από τη Ζενίτ, στο κυνήγι του Λαβέτσι βρίσκεται και η Ίντερ, με τη Νάπολι να τον κοστολογεί με 32 εκατομμύρια ευρώ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x