Γενικά

Yπεγραψε στην Αυστρία ο Ετό… τζούνιορ

Μπορεί να μην έχει τα χρήματα να πάρει τον …καλό Ετό, ωστόσο η Λουστενάου απέκτησε τον μικρότερο αδερφό του Σάμουελ, Ετιέν. Ο 22χρονος στράικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αυστριακό σύλλογο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπορεί να μην έχει τα χρήματα να πάρει τον …καλό Ετό, ωστόσο η Λουστενάου απέκτησε τον μικρότερο αδερφό του Σάμουελ, Ετιέν.

Ο 22χρονος στράικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αυστριακό σύλλογο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός αγωνιζόταν στη Μαγιόρκα Β΄ πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα της ισπανικής ομάδας, όπου είχε αγωνιστεί και ο αδερφός του, αλλά στη συνέχεια αγωνίστηκε σε συλλόγους μικρότερου βεληνεκούς, όπως η Λε Σάιγ, η Ταραγόνα και η Πόμπλα Μαφούμετ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x