Γενικά

Yπεγραψε στην Αυστρία ο Ετό… τζούνιορ

Μπορεί να μην έχει τα χρήματα να πάρει τον …καλό Ετό, ωστόσο η Λουστενάου απέκτησε τον μικρότερο αδερφό του Σάμουελ, Ετιέν. Ο 22χρονος στράικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αυστριακό σύλλογο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μπορεί να μην έχει τα χρήματα να πάρει τον …καλό Ετό, ωστόσο η Λουστενάου απέκτησε τον μικρότερο αδερφό του Σάμουελ, Ετιέν.

Ο 22χρονος στράικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αυστριακό σύλλογο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός αγωνιζόταν στη Μαγιόρκα Β΄ πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα της ισπανικής ομάδας, όπου είχε αγωνιστεί και ο αδερφός του, αλλά στη συνέχεια αγωνίστηκε σε συλλόγους μικρότερου βεληνεκούς, όπως η Λε Σάιγ, η Ταραγόνα και η Πόμπλα Μαφούμετ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x