Χαρούμενος που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Χαβιέ Μασεράνο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN. Ο Αργεντινός μέσος τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλου του κόσμου με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια και ευχαρίστησε τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τον συμβούλεψε να πάει στη Βαρκελώνη.
«Δεν είχα παίξει ποτέ σε μία ομάδα όπως αυτή. Σε άλλους τελικούς οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οτιδήποτε, αλλά εδώ κερδίζεις τον σεβασμό για την ιστορία του συλλόγου. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα στη Βαρκελώνη και να είμαστε χαρούμενοι με τους συμπαίκτες μου», ανέφερε αρχικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:
«Ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη στη θέση που με έβαλε (σ.σ.: στα τελευταία ματς αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός) και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο Εάν ο προπονητής σου δίνει αυτοπεποίθηση τα πάντα είναι πιο εύκολα».
Καταλήγοντας, ο Μασεράνο μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι: «Όλοι γνωρίζουμε τι είναι ο Μέσι για το ποδόσφαιρο. Είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας στον κόσμο. Η σχέση μου με τον Λιονέλ είναι εξαιρετική. Θα τον ευχαριστώ για μια ζωή που με συμβούλεψε να έρθω στην Μπαρτσελόνα».
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






