Ισπανία

«Πόρτα» Ντελ Μπόσκε σε Ίντερ και Τσέλσι

Προτάσεις στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους κατέθεσαν στις αρχές του καλοκαιριού Τσέλσι και Ίντερ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρει η “As”, τόσο ο Μάσιμο Μοράτι, όσο και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προσπάθησαν να προσλάβουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε τις προσφορές τους, τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στο τιμόνι των Ιβήρων, οι οποίοι ετοιμάζονται να τους προτείνουν επέκταση συμβολαίου.

Προτάσεις στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους κατέθεσαν στις αρχές του καλοκαιριού Τσέλσι και Ίντερ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η “As”, τόσο ο Μάσιμο Μοράτι, όσο και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προσπάθησαν να προσλάβουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε τις προσφορές τους, τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στο τιμόνι των Ιβήρων, οι οποίοι ετοιμάζονται να του προτείνουν επέκταση συμβολαίου.

Οι «μπλε», οι οποίοι είχαν λύσει τη συνεργασία τους με τον Κάρλο Αντσελότι, προσέλαβαν τελικά τον Αντρέ Βίλας Μπόας που οδήγησε την Πόρτο στην κατάκτηση του Europa League την περσινή σεζόν, ενώ οι «νερατζούρι» βρίσκονται πλέον υπό τις οδηγίες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x