Ιταλία

Έσπασε το ρόδι η Ίντερ!

Στο ντεμπούτο του Ρανιέρι στον πάγκο της, η -εμφανώς με βελτιωμένη ψυχολογική διάθεση- Ίντερ νίκησε 3-1 την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» και έκανε… σεφτέ στις νίκες στη φετινή Serie A! Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 39' με τον Πατσίνι, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 66', με πέναλτι του Ντιαμάντι. Ο Μιλίτο, όμως, στο 81' -επίσης, από τα 11 βήματα- και ο Λούσιο στο 87' και ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του Μορλέο (84'), χάρισαν τη νίκη στους Μιλανέζους.

Στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της, η -εμφανώς με βελτιωμένη ψυχολογική διάθεση- Ίντερ νίκησε 3-1 την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» και έκανε… σεφτέ στις νίκες στη φετινή Serie A!

Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 39' με τον Πατσίνι (φώτο), για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 66', με πέναλτι του Ντιαμάντι.

Ο Μιλίτο, όμως, στο 81' -επίσης, από τα 11 βήματα- και ο Λούσιο στο 87' και ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του Μορλέο (84'), χάρισαν τη νίκη στους Μιλανέζους.

Το πρόγραμμα της (5ης) αγωνιστικής

Σάββατο, 24/9

Μπολόνια-Ίντερ 1-3
(66' Ντιαμάντι, 81' Μιλίτο, 87' Λούσιο-39' Πατσίνι)

Μίλαν-Τσεζένα (21:45)
Νάπολι-Φιορεντίνα (21:45)

Κυριακή, 25/9

Κιέβο-Τζένοα (13:30)
Κατάνια-Γιουβέντους (16:00)
Αταλάντα-Νοβάρα (16:00)
Κάλιαρι-Ουντινέζε (16:00)
Λάτσιο-Παλέρμο (16:00)
Σιένα-Λέτσε (16:00)
Πάρμα-Ρόμα (21:45)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Ρόμα-Αταλάντα
Ίντερ-Νάπολι
Νοβάρα-Κατάνια
Τσεζένα-Κιέβο
Φιορεντίνα-Λάτσιο
Λέτσε-Κάλιαρι
Παλέρμο-Σιένα
Πάρμα-Τζένοα
Ουντινέζε-Μπολόνια
Γιουβέντους-Μίλαν

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x