Ισπανία

«Σίφουνας» και με δέκα η Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο φορές έλουσε κρύος ιδρώτας τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για την 6η αγωνιστική. Η πρώτη ήταν μερικά δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα όταν ο Μίτσου έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ και η δεύτερη στο 57' όταν με το σκορ στο 3-2, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντι Μαρία. Κάπου εκεί θυμήθηκε πως είναι μεγάλη ομάδα και με «βασιλική» εμφάνιση, έφτασε στο τελικό 6-2, με τρία γκολ του Ρονάλντο. Δείτε τα γκολ!

Δύο φορές έλουσε κρύος ιδρώτας τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για την 6η αγωνιστική. Η πρώτη ήταν μερικά δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα όταν ο Μίτσου έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ και η δεύτερη στο 57’ όταν με το σκορ στο 3-2, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντι Μαρία. Κάπου εκεί θυμήθηκε πως είναι μεγάλη ομάδα και με «βασιλική» εμφάνιση, έφτασε στο τελικό 6-2, με τρία γκολ του Ρονάλντο.

Μετά το σοκ του 1’ από το τέρμα του Μίτσου, η Ρεάλ Μαδρίτης άργησε να συνέλθει και χρειάστηκε να φτάσει το ματς στα τελευταία λεπτά πριν τη λήξη για να κάμψει την αντίσταση της Βαγιεκάνο. Στο 39’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ωραίο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που έξι λεπτά αργότερα με έξοδο-παρωδία χάρισε ουσιαστικά ένα γκολ στον Ιγκουαΐν.

Όταν ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ ευστοχούσε από το σημείο του πέναλτι στο 51’ διαμορφώνοντας το 3-1, πολλοί πίστεψαν πως το ματς είχε τελειώσει. Η επίσης μαδριλένικη Ράγιο όμως, δεν κατέθεσε τα όπλα. Ξανά ο Μιτσού στο 55’ μείωσε και δύο λεπτά αργότερα η αποβολή του Ντι Μαρία γέμισε με άγχος τους θεατές στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Άγχος που τελικά, δεν αποδείχθηκε δικαιολογημένο.

Ακολούθησαν τρία τέρματα τα οποία ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 6-2, το οποίο διαμόρφωσε στο 84’ με ακόμη ένα πέναλτι ο Ρονάλντο. Είχαν προηγηθεί τα τέρματα των Βαράν (67’) και Μπενζεμά (73’).


szolj hozza: R6-2R

Νωρίτερα, μόνο η έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Περίπου 100 οπαδοί των φιλοξενούμενων που ανήκουν στους σκληροπυρηνικούς «Bukaneros», βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με αντίστοιχο αριθμό των «Ultrasur» έξω από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Το μόνο που πρόλαβαν να ανταλλάξουν ήταν βρισιές και απειλές, αφού πριν έρθουν τα χειρότερα η αστυνομία της Μαδρίτης επενέβη και ηρέμησε τα πνεύματα.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Σάββατο, 24/09/2011
Σεβίλλη – Βαλένθια 1-0
(Κανουτέ 18΄)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1
(Γκαμπιλόντο 44΄- Νιλμάρ 53΄)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο 6-2
(39’, 51’, 84’ Ρονάλντο, 45’ Ιγκουαΐν, 67’ Βαράν, 73’ Μπενζεμά – 1’, 55’ Μίτσου)

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (23.00)

Κυριακή, 25/09/2011

Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (13.00)
Λεβάντε – Εσπανιόλ (17.00)
Γρανάδα – Οσασούνα (19.00)
Σπόρτινγκ Χιχόν – Ρασίνγκ Σανταντέρ (21.00)
Σαραγόσα – Μάλαγα (23.00)

Δευτέρα, 26/09/2011

Χετάφε – Ρεάλ Μπέτις (22.00)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Οσασούνα – Μαγιόρκα
Βιγιαρέαλ – Ρεάλ Σαραγόσα
Ρασίνγκ Σανταντέρ – Ράγιο Βαγεκάνο
Βαλένθια – Γρανάδα
Μάλαγα – Χετάφε
Ρεάλ Σοδιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ρεάλ Μπέτις – Λεβάντε
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη
Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα
Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x