Euro 2016

Ο Κράνιτσαρ στη θέση του Μπίλιτς!

Την τεχνική ηγεσία της εθνικής Κροατίας αναμένεται να αναλάβει ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Σλάβεν Μπίλιτς μετά την ήττα () από την Ελλάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την τεχνική ηγεσία της εθνικής Κροατίας αναμένεται να αναλάβει ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Σλάβεν Μπίλιτς μετά την ήττα (2-0) από την Ελλάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος του αγώνα οι παράγοντες της κροατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου συνεδρίασαν στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βλάτκο Μάρκοβιτς, τόνισε πως πρέπει άμεσα να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Στην Κροατία υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Μπίλιτς, ο οποίος – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της χώρας – έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το χθεσινό αποτέλεσμα στο φαληρικό γήπεδο. Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ. της Κροατικής Ομοσπονδίας και τα ηνία της ομάδας θα αναλάβει ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ (πατέρας του Νίκο Κράνιτσαρ), ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Μαυροβουνίου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x