Το τρίτο του χατ-τρικ σε δεκατρείς μέρες πέτυχε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές στη χθεσινή νίκη (4-1) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπέτις στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Ο Αργεντινός επιθετικός είχε σημειώσει τρία τέρματα στο 0-4 της «βασίλισσας» στην έδρα της Εσπανιόλ και πήγε με… φόρα στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ στη νίκη (4-2) της «αλμπισελέστε» επί της Χιλής για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Χθες ο 23χρονος ποδοσφαιριστής συνέχισε σε ανάλογο ρυθμό και έφτασε τα οχτώ γκολ σε επτά ματς (310 λεπτά συμμετοχής) στην Primera Division. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η έβδομη φορά που ο Ιγκουαΐν πετυχαίνει τρία ή περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι στην καριέρα του.
Oι αγώνες που ο Ιγκουαΐν σκόραρε 3+ φορές
Ημερομηνία Αγώνας (Αποτέλεσμα, Διοργάνωση) Πόσα γκολ πέτυχε
08/11/08 Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα (4-3, Primera Division) 4
14/03/10 Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Μαδρίτης (1-4, Primera Division) 3
17/06/10 Αργεντινή-Κορέα (4-1, Παγκόσμιο Κύπελλο) 3
23/04/11 Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης (3-6, Primera Division) 3
02/10/11 Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης (0-4, Primera Division) 3
08/10/11 Αργεντινή-Χιλή (4-2, Προκριματικά Μουντιάλ) 3
15/10/11 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις (4-1, Primera Division) 3
Δείτε το σχετικό βίντεο
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






