Γενικά

Ο Χίσλοπ στο Ντάλας

Στην Αμερική και στο Ντάλας θα συνεχίσει τη καριέρα του ο 37χρονος διεθνής τερματοφύλακας του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, Σάκα Χίσλοπ, ο οποίος έφυγε απ’ τη Γουέστ Χαμ

Στην Αμερική και στο Ντάλας θα συνεχίσει τη καριέρα του ο 37χρονος διεθνής τερματοφύλακας του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, Σάκα Χίσλοπ, ο οποίος έφυγε απ’ τη Γουέστ Χαμ.

Ο Χίσλοπ, ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της χώρας του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νέα πρόκληση της καριέρας με το Ντάλας λέγοντας σχετικά: «Είναι μια καινούργια πρόκληση στην ποδοσφαιρική μου καριέρα η μεταγραφή μου στο Ντάλας και στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μου με τη νέα μου ομάδα».

Επιμέλεια: Σπύρος Ευδοξιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x