Στην Περθ Γκλόρυ της Αυστραλίας θα συνεχίσει τη καριέρα του ο 34χρονος πλέον Σταν Λαζαρίδης για τα επόμενα δύο χρόνια, έπειτα από έντεκα έτη παρουσίας στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ.
Ο Σταν Λαζαρίδης σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στην Αυστραλία έπειτα από 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αγγλικά γήπεδα Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη λέγοντας σχετικά: «Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και κυρίως από την Αγγλία, αλλά ήθελα να επιστρέψω στη πατρίδα μου να συνεχίσω τη καριέρα μου, αφού θέλω να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Περθ, αφού αυτό ήθελα εξαρχής».
Ο Λαζαρίδης μίλησε και για την εμπειρία που είχε με την εθνική Αυστραλίας στο Μουντιάλ της Γερμανίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και για μένα και για τους συμπαίκτες μου, η συμμετοχή μας στο παγκόσμιο κύπελλο. Κάναμε πολύ καλή πορεία και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Φυσικά θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά, όμως σταθήκαμε άτυχοι στο παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς».
Επιμέλεια: Σπύρος Ευδοξιάδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






