Γενικά

«Παράδειγμα για όλους ο ΑΠΟΕΛ»

Για το φαινόμενο ΑΠΟΕΛ, γενικά το κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και το ελληνικό, τους «αιώνιους», τη SKODA Ξάνθη και τον ΟΦΗ, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Νίκος Παπαδόπουλος. «Για όλες τις ομάδες εδώ, ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί, πλέον, παράδειγμα. Πολλές θα επιλέξουν το μοντέλο του. Είναι… εξαίρεση στον κανόνα! Πρέπει να παραδειγματιστεί, τόσο το κυπριακό, όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Για το φαινόμενο ΑΠΟΕΛ, γενικά το κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και το ελληνικό, τους «αιώνιους», τη SKODA Ξάνθη και τον ΟΦΗ, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Για όλες τις ομάδες εδώ, ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί, πλέον, παράδειγμα. Πολλές θα επιλέξουν το μοντέλο του. Είναι… εξαίρεση στον κανόνα! Πρέπει να παραδειγματιστεί, τόσο το κυπριακό, όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αρχικά, ο πρώην προπονητής της SKODA Ξάνθη είπε για τον ΑΠΟΕΛ: «Για όλες τις ομάδες εδώ, ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί, πλέον, παράδειγμα. Πολλές θα επιλέξουν το μοντέλο του. Τέσσερα χρόνια τώρα η ομάδα είναι ίδια, έχει έναν προπονητή που στηρίζει η διοίκηση, προσθέτει λίγους παίκτες κάθε χρόνο στο ρόστερ του και, το σημαντικότερο… παίκτες νικητές! Από εκεί και πέρα, όμως, χρειάζεται δουλειά στην οργάνωση των υπολοίπων. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Είναι ένα θέμα η οργάνωση… Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ στον Ολυμπιακό. Προσπαθώ και βρίσκω ανταπόκριση. Άλλα, πάντα, στη… μέση είναι το οικονομικό».

Για τον παράγοντα «υπομονή», που… δεν υπάρχει, τόσο στο ελληνικό, όσο και στο κυπριακό ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Η εξαίρεση στον κανόνα, όμως, είναι ο ΑΠΟΕΛ. Στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή. Πρέπει όλοι να παραδειγματιστούν».

Τέλος, για το ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε: «Έχω δει σχεδόν όλες τις ομάδες. Φυσικά ΚΑΙ Ολυμπιακό ΚΑΙ Παναθηναϊκό. Φέτος, υπάρχει μια δυναμική στον ΠΑΟ που δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τον ΟΣΦΠ. Ένας Ολυμπιακό που έχει σημαντικούς παίκτες και τον ίδιο προπονητή. Επίσης, μου αρέσει πολύ η SCODA Ξάνθη. Έχει γεμάτο ρόστερ και παίζει καλή μπάλα. Είναι μια οικογένεια και έτσι πρέπει να είναι οι επαρχιακές ομάδες για να πάνε μπροστά. Και ο ΟΦΗ. Σε σχέση με τα πρώτα του παιχνίδια, είναι πολύ καλύτερος. Βρήκε γρήγορα χημεία. Μάχεται και μου θυμίζει την ομάδα όταν έπαιζα κι εγώ ποδόσφαιρο εκεί. Υπάρχουν, πλέον, και ο Λεβαδειακός με τη Δόξα Δράμας. Θα… τραβήξουν μεγάλο λούκι, με παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Δεν με εντυπωσιάζει κάποια άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, που θεωρώ ότι είναι πιο καθαρό και πιο εντυπωσιακό από πέρυσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x