Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε η Νοβάρα, η οποία επικράτησε στην έδρα της Κατάνια με σκορ 3-2, χάρη σε τέρμα του Μετζιορίνι στο 90ο λεπτό.
Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Βερόνα πέρασε εύκολα με 2-0 από το «Ένιο Ταρντίνι» κόντρα στην Πάρμα.
Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Φεράρι (37’) και Γκόμεζ (62’).
Η Κατάνια ξεκίνησε ιδανικά στην αναμέτρηση, σκοράροντας με τον Λαντσαφάμε μόλις στο 3ο λεπτό, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 68’ ο Γκρανόκε έφερε το ματς στα ίσα για την Νοβάρα, με τον Λόπες να «απαντά» δύο λεπτά αργότερα (2-1).
Η μεγάλη ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε με τα δύο προσωπικά γκολ του Μετζιορίνι. Ο 26χρονος επιθετικός, αρχικά έκανε το 2-2 στο 77’, ενώ στο 90’ ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση και οι δύο ομάδες, λόγω των αποβολών των Μπελούτσι και Πορκάρι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






