Ιταλία

Αναβολή στην ετυμηγορία;

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στο τέλος της εβδομάδας η του ιταλικού δικαστηρίου για τις ομάδες και τους παράγοντες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο «calciopoli», σύμφωνα τουλάχιστον με μερίδα των ιταλικών ΜΜΕ.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στο τέλος της εβδομάδας η απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου για τις ομάδες και τους παράγοντες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο «calciopoli», σύμφωνα τουλάχιστον με μερίδα των ιταλικών ΜΜΕ.

Αρχικά, η ετυμηγορία ήταν προγραμματισμένη να γίνει γνωστή σήμερα το απόγευμα, αλλά πλέον υπάρχει η φήμη ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Τσέζαρ Ρουπέρτο, δεν θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σήμερα, κάτι που θα κάνει μέσα στις επόμενες τρεις μέρες.

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων της Ρώμης, Ακίλε Σέρα, ζήτησε να αυξηθούν τα αστυνομικά μέτρα στην ιταλική πρωτεύουσα, καθώς υπάρχει ο φόβος επεισοδίων από εξαγριωμένους οπαδούς των ομάδων που κινδυνεύουν με βαριές τιμωρίες (ακόμα και με υποβιβασμό).

Να σημειωθεί πως η απόφαση του δικαστηρίου πρέπει να εκδοθεί σύντομα, καθώς η εκδίκαση των εφέσεων που (πιθανότατα) θα ακολουθήσουν θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 27 Ιουλίου, σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x