Γενικά

Νέος προπονητής στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο

Ο Βιμ Ράισμπεργκεν θα είναι ο διάδοχος του Λίο Μπενάκερ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε Μουντιάλ στα γερμανικά γήπεδα. Ο Ολλανδός προπονητής ήταν βοηθός του Μπενάκερ και θεωρήθηκε ως η καταλληλότερη επιλογή για να υπάρξει συνέχεια στο έργο που ξεκίνησε ο 65χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την εθνική Πολωνίας.

Ο Βιμ Ράισμπεργκεν θα είναι ο διάδοχος του Λίο Μπενάκερ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε Μουντιάλ στα γερμανικά γήπεδα. Ο Ολλανδός προπονητής ήταν βοηθός του Μπενάκερ και θεωρήθηκε ως η καταλληλότερη επιλογή για να υπάρξει συνέχεια στο έργο που ξεκίνησε ο 64χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την εθνική Πολωνίας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της μικρής χώρας της Καραϊβικής δεν παρέλειψε στην ανακοίνωσή της να ευχαριστήσει τον Μπενάκερ για την προσφορά του: «Η Ομοσπονδία του Τρίνινταντ και Τομπάγκο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον κύριο Μπενάκερ για τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο της χώρας και για την καθοδήγηση της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Θέλουμε επίσης να του ευχηθούμε τα καλύτερα εν όψει της καινούριας του δουλειάς στην Πολωνία».

Ο 54χρονος Ράισμπεργκεν (που ήταν μέλος της εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ του 1974) θα έχει ως βοηθούς του τους επίσης Ολλανδούς, Άντον Κόρνεαλ και Γιαν Φαν Ντάινσεν.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x