Η εκδίκηση λένε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…Και στην περίπτωση του άσου της Ρεάλ, Ρονάλντο όχι απλά έχει κρυώσει αλλά μάλλον παγώσει αν αναλογιστεί κανείς ότι κρατάει από το 1998. Ο Βραζιλιάνος άσος εν όψει του συνάντησης της Ρεάλ με την Γιουβέντους στα πλαίσια του Champions League ρίχνει λάδι στη φωτιά και ζητά εκδίκηση για ένα ντέρμπι με την Ίντερ από το 1998. Οι «μπιανκονέρι» τότε είχαν πάρει τη νίκη και τον τίτλο χάρη σε ένα πέναλτι με την Ίντερ να διαμαρτύρεται ότι δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στον Ρονάλντο σε ανατροπή από τον Ιουλιάνο.
«Το να αγωνιστώ δύο φορές κόντρα στη Γιουβέντους, είναι κάτι που με συναρπάζει. Θυμάμαι ακόμη το ντέρμπι του 1998, όταν ο διαιτητής μου αρνήθηκε καθαρό πέναλτι και χάσαμε τον τίτλο. Θέλω να εκδικηθώ για αυτό, γιατί η Ιντερ είναι πάντα στην καρδιά μου και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να επιστρέψω σε αυτή. Πάντως, θα ήταν ιδανικό να αναμετρηθούν Ρεάλ-Ιντερ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.
Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Champions League και το 2003 στα ημιτελικά, με την Γιουβέντους να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό.
Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






