Ισπανία

Πλήγμα και με Αλέξις για «Μπάρτσα»

Μετά τον , που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-2), η Μπαρτσελόνα χάνει και τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός υπέστη κάκωση στην αριστερή κλείδα μετά από μία άσχημη πτώση που είχε σε κόντρα με τον Πέπε.

Μετά τον Αντρές Ινιέστα, που αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-2), η Μπαρτσελόνα χάνει και τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός υπέστη κάκωση στην αριστερή κλείδα μετά από μία άσχημη πτώση που είχε σε κόντρα με τον Πέπε.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών, θα μείνει εκτός δράσης για 1-2 εβδομάδες, συνεπώς χάνει το ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τη Βιγιαρεάλ για την Primera Division, πιθανώς και το επόμενο στο «Καμπ Νου» με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με το νικητή του ζευγαριού Βαλένθια-Λεβάντε (οι «νυχτερίδες» έχουν σαφές προβάδισμα μετά το 4-1 στο «Μεστάγια»).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x