Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει ο Μάρτιν Κάσερες την καριέρα του, όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου.
Ο Ουρουγουανός μπακ-χαφ θα αγωνιστεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και πήγε στη «Γηραιά Κυρία» έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, οι Ιταλοί διατηρούν οψιόν αγοράς 8 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο διεθνής παίκτης θα πάρει το νούμερο «4» και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στο Τορίνο, στην ομάδα του οποίου είχε παίξει με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν 2009/10.
Τη φετινή σεζόν Κάσερες μετράει 18 συμμετοχές (1531 λεπτά), έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






