Γενικά

Κατηγορείται η πολωνική ομοσπονδία

Οι πολωνικές αρχές διενήργησαν έρευνα στα γραφεία της πολωνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εξαιτίας της εξαφάνισης κάποιου αριθμού εισιτηρίων του Μουντιάλ. Αρκετοί Πολωνοί φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς πλήρωσαν τα εισιτήρια αλλά ποτέ δεν τα πήραν στα χέρια τους. Μέχρι στιγμής το κατηγορητήριο βαραίνει δύο άτομα. Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν δημοσιογράφοι τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψαν σε βίντεο, πώληση εισιτηρίων στη «μαύρη αγορά»

Οι πολωνικές αρχές διενήργησαν έρευνα στα γραφεία της πολωνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εξαιτίας της εξαφάνισης κάποιου αριθμού εισιτηρίων του Μουντιάλ. Αρκετοί Πολωνοί φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς πλήρωσαν τα εισιτήρια αλλά ποτέ δεν τα πήραν στα χέρια τους. Μέχρι στιγμής το κατηγορητήριο βαραίνει δύο άτομα. Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν δημοσιογράφοι τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψαν σε βίντεο, πώληση εισιτηρίων στη «μαύρη αγορά».

«Σήμερα ερευνάται η πολωνική ομοσπονδία και εταιρίες που σχετίζονται με αυτήν. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τα στοιχεία ώστε να απαντήσουμε αν όντως διαπράχθηκαν αυτές οι παρανομίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των κατήγορων Στέφαν Ρόμουστς.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x