Γενικά

Άλλοι δύο νεκροί στην Αίγυπτο

Νεκροί από πυροβολισμούς αστυνομικών έπεσαν στο Σουέζ δύο άνθρωποι που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για τη στάση της Πολιτείας και των αρχών στα θλιβερά επεισόδια που έγιναν προχθές σε αγώνα του αιγυπτιακού πρωταθλήματος και είχαν τραγικό απολογισμό περισσότερους από 74 νεκρούς. Σχεδόν 10.000 χιλιάδες άνθρωποι έκαναν πορεία διαμαρτυρίας μπροστά από το υπουργείο εσωτερικών στο Κάιρο .

Νεκροί από πυροβολισμούς αστυνομικών έπεσαν στο Σουέζ δύο άνθρωποι που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για τη στάση της Πολιτείας και των αρχών στα θλιβερά επεισόδια που έγιναν προχθές σε αγώνα του αιγυπτιακού πρωταθλήματος και είχαν τραγικό απολογισμό περισσότερους από 74 νεκρούς.

Σχεδόν 10.000 χιλιάδες άνθρωποι έκαναν πορεία διαμαρτυρίας μπροστά από το υπουργείο εσωτερικών στο Κάιρο απαιτώντας παραιτήσεις και δεν έλειψε η ένταση, με τη ρίψη πετρών, στην οποία η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα. Στο Σουέζ περίπου 3.000 άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν έντονα έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας, που στην περίπτωση αυτή δεν περιορίστηκε στα δακρυγόνα, αλλά άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών. Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί και άλλοι 15 τραυματίστηκαν από τα πυρά, ενώ συνολικά σε 388 άτομα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες για μικροτραυματισμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x