Γενικά

Το αυτογκόλ του… Θεού! (video)

Τι συμβαίνει όταν είσαι αμαρτωλός, τα Σάββατα βγαίνεις και τα πίνεις, γυρνάς με σουρλουλούδες και την Κυριακή… έχεις αγώνα; Έρχεται η μπάλα απ’ το κόρνερ, (νομίζεις ότι) τη διώχνεις και ο Μεγαλοδύναμος -αφού την κρατάει λίγη ώρα στα χέρια να το σκεφτεί- σε τιμωρεί για τις ακολασίες σου! Άσωτοι στόπερ, μετανοείτε!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τι συμβαίνει όταν είσαι αμαρτωλός, τα Σάββατα βγαίνεις και τα πίνεις, γυρνάς με σουρλουλούδες και την Κυριακή… έχεις αγώνα;

Έρχεται η μπάλα απ’ το κόρνερ, (νομίζεις ότι) τη διώχνεις και ο Μεγαλοδύναμος -αφού την κρατάει λίγη ώρα στα χέρια να το σκεφτεί- σε τιμωρεί για τις ακολασίες σου!

Άσωτοι στόπερ, μετανοείτε!



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x