Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος μίλησε για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο προπονητής της ομάδας U20 της ΑΕΚ, απάντησε στις ερωτήσεις των σπουδαστών, ενώ επισήμανε πως στην Ελλάδα υπάρχουν ταλέντα, ωστόσο για να διακριθούν θα πρέπει να έχουν εξέλιξη.
Ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε πως του αρέσει περισσότερο να βρίσκεται στις ακαδημίες, παρά στον πάγκο μιας ομάδας, καθώς πιστεύει πως μέσω της εμπειρίας του και των γνώσεων του, μπορεί να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να γίνουν σωστοί ποδοσφαιριστές.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






