Με τέτοιον Μέσι πώς να ανησυχήσει; Η Μπαρτσελόνα νίκησε 5-3 την Γρανάδα με τον Αργεντινό άσο να πετυχαίνει τρία γκολ και να στρογγυλοκάθεται στο… θρόνο του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας.
Δεν έφτανε μόνο όμως το ρεκόρ που έσπασε! Ο Αργεντινός ήταν και ο παίκτης που έδωσε τη λύση όταν φάνηκε απειλητική η Γρανάδα.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 62ο λεπτό αλλά ο Μέσι με το τέρμα με το οποίο έσπασε και το ρεκόρ του Θέσαρ Ροντρίγκες (είχε 232 γκολ) έδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα και εξαφάνισε κάθε σκέψη που μπορεί να είχε η Γρανάδα να κάνει την έκπληξη.
Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα ο Τσάβι είχε ανοίξει στο σκορ. Στο 17ο λεπτό ο Μέσι διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα μείωσε σε 2-1 με τον Μάινθ και στο 62ο λεπτό με πέναλτι του Σικέιρα ισοφάρισε σε 2-2.
Ο Μέσι στο 67ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην «Μπάρτσα». Στο 82ο λεπτό ο Τέγιο έκανε το 4-2 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μέσι –με το τρίτο του γκολ- έκανε το 5-2.
Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Σικέιρα στο 89ο λεπτό με νέο πέναλτι.
Με τη νίκη αυτή οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μπορούν να πανηγυρίζουν για το ρεκόρ του Μέσι αλλά και γιατί η ομάδα τους έκανε το καθήκον της και μείωσε στους πέντε βαθμούς, έχοντας κι ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ούτε γκολ, ούτε… Europa
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν η Οσασούνα και η Χετάφε έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν και σε αυτό το παιχνίδι την έδρα τους για να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για το Europa League.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






