Δεν πρόκειται η χθεσινή αποβολή του Μάριο Μπαλοτέλι να επηρεάσει την πιθανή κλήση στην εθνική Ιταλίας, όπως δήλωσε ο Τσεζάρε Πραντέλι.
Σε ανάλογα περιστατικά ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κληθεί στους «ατζούρι», όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
«Είδα την αποβολή του, αλλά αυτή τη φορά ήταν ένα φάουλ που είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ο κώδικας δεοντολογίας μπορεί να εφαρμοστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση», ανέφερε αρχικά ο 54χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Θα αξιολογήσω ήρεμα την περίπτωσή του, όταν έρθει η ώρα για το Euro 2012, αλλά επαναλαμβάνω ότι η αποβολή του είναι μέρος του αγώνα».
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






