Ισπανία

Μπά(ρ)τσες και «βασιλικές» (σφαλιάρες)!

Το διαχρονικό άλλοθι του μπακ-δημοσίου κινδύνου λέει πως «το ποδόσφαιρο είναι για άντρες». Και ποιος να το περίμενε ότι ακόμα και τα βελούδινα παιχτρόνια Μπάρτσα και Ρεάλ θα τον δικαίωναν. Καλές, λοιπόν, οι ντρίμπλες, οι γκολάρες και οι λοιπές ομορφιές του «clasico». Αλλά το sport-fm.gr δεν αντέχει να μη θυμηθεί κλωτσές, μανούρες, κούτελα που σμίγουν και προκλητικές χειρονομίες, που θα ‘καναν τα Προοδευτική-Ιωνικός του παλιού καιρού να μοιάζουν εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων.

Το διαχρονικό άλλοθι του μπακ-δημοσίου κινδύνου λέει πως «το ποδόσφαιρο είναι για άντρες».

Και ποιος να το περίμενε ότι ακόμα και τα βελούδινα παιχτρόνια της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ θα τον δικαίωναν τόσο πανηγυρικά.

Καλές, λοιπόν, οι ντρίμπλες, οι γκολάρες και οι λοιπές ομορφιές του «clasico».

Αλλά το sport-fm.gr δεν αντέχει να μη θυμηθεί κλωτσές, μανούρες, κούτελα που σμίγουν και προκλητικές χειρονομίες, που θα ‘καναν τα Προοδευτική-Ιωνικός του παλιού καιρού να μοιάζουν πολιτιστικές εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων.

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Η μπάλα βγαίνει πλάγιο και ο Κριστιάνο βγαίνει… από τα ρούχα του. Ο Πορτογάλος σπρώχνει τον Γκουαρντιόλα και υφίσταται μίνι «πέσιμο» από τους εξαγριωμένους παίκτες του Καταλανού.



Ο Πέπε δοκιμάζει ν’ αφήσει το στίγμα του στο καλάμι του Άλβες και η «συζήτηση» του Μουρίνιο με τον Πουγιόλ είναι η πιο ήρεμη που ακολουθεί…



Στα δοκάρια δεν έχει αποδειχθεί το ίδιο αποτελεσματικός, αλλά στη φυσούνα ο Πίντο αποκρούει με χάρη «μπουκέτα» στον περσινό ημιτελικό του Champions League…



Ο Μαρσέλο δοκιμάζει στον Μέσι την ανακάλυψη «ενάερια σκαριά». Ο Ντάνι Άλβες τον παίρνει (κυριολεκτικά) «από τα μούτρα» και ο Μουρίνιο ξυνίζει τα δικά του υπονοώντας ότι ο Αργεντινός… μυρίζει!



Στο ίδιο ματς, ο Μέσι «μιλάει» στην μπάλα (διατάζοντάς την να κατευθυνθεί μια ακόμα φορά στα δίχτυα) και δεν ντρέπεται να διευκρινίσει στον Μουρίνιο ότι… μιλάει πολύ!



Ποιος είπε ότι ο Μέσι είναι «άγιος»; Ο Αργεντινός βρίσκει στρωμένη την μπάλα και βλέπει την εξέδρα γεμάτη μικρούς εχθρικούς… Κασίγιες!



Ο Αρμπελόα κάνει σκαλοπάτι τον πόδι του Βίγια και όταν εκείνος τολμάει να πονέσει, του δίνει μια χείρα (εσπευσμένης) βοηθείας μαζί με τον Σέρχιο Ράμος. Ακολουθεί χάβρα…



Ο Μαρσέλο αποτυγχάνει ν’ αφήσει τον μισό Φάμπρεγκας στο χορτάρι του «Καμπ Νου». Οι πάγκοι ορμάνε μέσα, ο Εζίλ φεύγει με μαυρισμένο μάτι και ο Μουρίνιο βάζει το δάχτυλό του σ’ εκείνο του… βοηθού Βιλανόβα!



Δοκίμασε μια να του «φάει» τα πόδια. Δοκίμασε δυο. Δοκίμασε τρεις. Ε, αποφάσισε κι ο Πέπε (στο φετινό ματς πρωταθλήματος) ότι και κάνα χέρι να του «φάει», κέρδος θα ‘ναι…



Ο Μέσι βρίσκει μπόσικο τον Πέπε στη φετινή ρεβάνς Κυπέλλου και επιχειρεί να πάρει εκδίκηση. Λίγα λεπτά μετά ο Λασανά Ντιαρά επιχειρεί (σχεδόν κυριολεκτικά) να πάρει πίσω το αίμα του συμπαίκτη του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x