Άγνοια για το μέλλον του Μαρκ Φαν Μπόμελ δήλωσε ο Μίνο Ραϊόλα. Ο 35χρονος χαφ είναι ένας από τους δέκα παίκτες που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν στη Μίλαν, αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ολλανδός μέσος φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Αϊντχόφεν, όμως ο μάνατζέρ του τόνισε πως πρώτα θα προηγηθούν κάποιες συζητήσεις με τους «ροσονέρι».
«Είναι χαρούμενος στο Μιλάνο, αλλά δεν έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για την επόμενη σεζόν. Θα συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα στο τέλος της φετινής σεζόν. Αν αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να έχει θετική συμβολή στην ομάδα, τότε θα αποφασίσει να φύγει, αλλά μέχρι στιγμής η διοίκηση δεν μας έχει αποκαλύψει τα μελλοντικά της σχέδια», ανέφερε αρχικά ο Ραϊόλα και πρόσθεσε:
«Ο Φαν Μπόμελ ήταν πάντα ήρεμος σε ό,τι αφορά την κατάστασή του. Αν η Μίλαν θέλει να τον κρατήσει, τότε θα μείνει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Διαφορετικά, θα πάει σε μία όμορφη χώρα για τους επόμενους 18 μήνες σε κάποιον άλλον σύλλογο».
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






