Τους τόνους προσπαθεί να χαμηλώσει ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο. Ο 25χρονος επιθετικός της Πάρμα - έχει δικαιώματα και η Γιουβέντους - φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ωστόσο, ο Ιταλός φορ τόνισε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι οι υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του και να τελειώσει η σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα.
«Εξαρτάται από πολλές καταστάσεις. Θα πρέπει να περιμένουμε. Για την ώρα θέλω να απολαύσω τους δύο αγώνες που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος και μετά θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο Τζιοβίνκο και πρόσθεσε:
«Η εθνικής Ιταλίας ήταν ένας στόχος στην αρχή της σεζόν και είναι ακόμη μεγαλύτερη αυτή η επιθυμία. Ελπίζω να κληθώ για το Euro 2012».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






