Κύπρος

Ομόνοια για Μόνχε

Όπως μετέδωσε ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός «ΡΙΚ», η Ομόνοια εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Βιθέντε Μόνχε από τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της ομάδας, Νεόφυτος Λάρκου, έχει ψηλά στη λίστα τον 31ετών Αργεντινό μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων», που μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις, καθώς ο παίκτης ίσως να περιμένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Πειραιά.

Όπως μετέδωσε ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός «ΡΙΚ», η Ομόνοια εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Βιθέντε Μόνχε από τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της ομάδας, Νεόφυτος Λάρκου, έχει ψηλά στη λίστα τον 31ετών Αργεντινό μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων», που μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο Μόνχε, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πέρσι και κατάφερε να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο να μην του δίνει πολλές συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες της Αργεντινής αλλά και στην Γκέρμιναλ του Βελγίου. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, καθώς ο παίκτης ίσως να περιμένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Πειραιά.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x