Ιταλία

Άστεγη η Λάτσιο

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Λάτσιο με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας, όπως αναφέρει η “Gazzetta dello sport”. Αιτία το συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει η ομάδα της Ρώμης για να μπορεί να χρησιμοποιεί και την επόμενη χρονιά το «Ολύμπικο».

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Λάτσιο με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιταλίας, όπως αναφέρει η “Gazzetta dello sport”. Αιτία το συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει η ομάδα της Ρώμης για να μπορεί να χρησιμοποιεί και την επόμενη χρονιά το «Ολίμπικο».

Το στάδιο «Ολίμπικο» ανήκει στην Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI) και οι δύο ομάδες της Ρώμης, η Ρόμα και η Λάτσιο, καλούνται να υπογράψουν συμβόλαιο, όπου αναφέρονται οι όροι χρήσης του σταδίου από αυτές, για να εξακολουθήσουν να παίζουν εκεί.

Ο Κλαούντιο Λοτίτο δεν συμφωνεί με μερικούς από τους όρους αυτούς. Ο πρόεδρος της Λάτσιο, αν και βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την CONI. Σημείο διαφωνίας αποτελεί το ενοίκιο που πρέπει να καταβάλει η Λάτσιο καθώς και ο τρόπος που θα μοιράζονται κάποια από τα εισιτήρια της ανακαινισμένης προεδρικής κερκίδας. Η καταληκτική ημερομηνία για να επέλθει συμφωνία είναι η 20η Ιουνίου.

Αν οι δύο πλευρές δεν καταφέρουν να βρουν σημείο προσέγγισης, υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει η Λάτσιο χωρίς έδρα την επόμενη χρονιά. Ως εναλλακτική λύση έχει προκριθεί το στάδιο «Αρέκι» του Σαλέρνο, για το οποίο η ιταλική Λίγκα δεν έχει κάποια αντίρρηση.

Μένει να δούμε και τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, σε αυτήν την επικείμενη μετακόμιση.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x