Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Φιορεντίνα από το Κυπέλλο και εκνευρισμένος με τους παίκτες του είναι ο τεχνικός του συλλόγου, Τσέζαρε Πραντέλι. Οι «βιόλα» έχασαν από την Τζένοα(ομάδα της Serie B) με 1-0 και έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού.
Ο 49χρονος προπονητής δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και είναι έκδηλη η ανησυχία του για το πρόσωπο που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές του στο πρωτάθλημα.
«Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είναι η αφετηρία για εμάς. Πρέπει να θυμούνται ότι θα ξεκινήσουμε με -19 βαθμούς το πρωτάθλημα. Θέλω να τους ξαναδώ να είναι ταπεινοί και να παλεύουν για κάθε μπαλιά. Δεν πρέπει να νομίζουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αν δεν αλλάξουμε πρόσωπο δραματικά θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα. Δε μου άρεσε η υπεροπτική συμπεριφορά που είδα στο γήπεδο. Η ομάδα μου φαίνεται να μην υπολογίζει τους αδύναμους αντιπάλους της, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση την Τζένοα. Εκείνοι έδειξαν ότι είναι ένα καλό σύνολο και έπαιξαν πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






