Ελλάδα

Νίνης: «Μπράβο!!!»

Ένας ποδοσφαιριστής, όπως ο Σωτήρης Νίνης που έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, δεν θα μπορούσε να μην δώσει τα συγχαρητήρια του για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα και παρά την ήττα στον τελικό ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Πάρμα μοίρασε… μπράβο τόσο στους «μικρούς» του Κώστα Τσάνα, όσο και σε όσους συνέβαλαν γενικά στο δρόμο μέχρι τον τελικό.

Ένας ποδοσφαιριστής, όπως ο Σωτήρης Νίνης που έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, δεν θα μπορούσε να μην δώσει τα συγχαρητήρια του για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα και παρά την ήττα στον τελικό ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Πάρμα μοίρασε… μπράβο τόσο στους «μικρούς» του Κώστα Τσάνα, όσο και σε όσους συνέβαλαν γενικά στο δρόμο μέχρι τον τελικό.

«Συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων και σε όσους συνέβαλαν να πάει η ομάδα τόσο ψηλά... Κάνανε φοβερή προσπάθεια!!!!!bravo!!!», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Σωτήρης Νίνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x