Σκωτία

Έστειλε… μήνυμα η Μάδεργουελ!

Προειδοποιητικά μηνύματα έστειλε η Μάδεργουελ στον Παναθηναϊκό, λίγες εβδομάδες πριν τη μεταξύ τους κόντρα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σκωτσέζοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Έβερτον, αποσπώντας την τιμητική ισοπαλία με 1-1 και έδειξαν σε καλή κατάσταση ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων απέναντι στους «πράσινους».

Προειδοποιητικά μηνύματα έστειλε η Μάδεργουελ στον Παναθηναϊκό, λίγες εβδομάδες πριν τη μεταξύ τους κόντρα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Σκωτσέζοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Έβερτον, αποσπώντας την τιμητική ισοπαλία με 1-1 και έδειξαν σε καλή κατάσταση ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων απέναντι στους «πράσινους».

Τα «ζαχαρωτά» ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ με την κεφαλιά του Σέιν Ντάφι στο 34’, όμως στην επανάληψη -και συγκεκριμένα στο 54’- η Μάδεργουελ μετουσίωσε την πίεσή της με γκολ του Λο!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η αντίπαλος του «τριφυλλιού» έχασε και άλλες ευκαιρίες, όμως ο Τιμ Χάουαρντ βρέθηκε σε καλή μέρα και απομάκρυνε τους κινδύνους.

Η σύνθεση της Μάδεργουελ:

Ράντολφ (45’ Χόλις), Χάμελ (78’ Εθέρινγκτον), Λο, Χέιτλι, Χάμφρι, Οτζάμα, Χίτζον (62’ ΜακΦάντεν), Μέρφι (62’ Κερ), Λάσλεϊ, Ράμσντεν, Κούμινς (62’ Ντάλεϊ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x