Πρόταση ετοιμάζεται να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στη Ρόμα για την απόκτηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Stampa» γράφει ότι ο βρετανικός σύλλογος σκοπεύει να διαθέσει ένα ποσό από 32 μέχρι 38 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς για να πάρει τον διεθνή χαφ.
Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι ο 29χρονος παίκτης χαίρει της εκτίμησης του Ρομπέρτο Μαντσίνι και να τον πάρει στο Νησί.
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ντε Ρόσι επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όμως είναι πιθανό το γεγονός πως οι «τζιαλορόσι» δεν παίζουν στην Ευρώπη μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη.
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






