Ισπανία

Στη Σαραγόσα ο Ρομαρίκ

Στη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Ρομαρίκ, καθώς η Σεβίλλη συμφώνησε για την παραχώρηση του 29χρονου Ιβοριανού μέσου και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις. Το 2008 ο Ρομαρίκ είχε πάρει μεταγραφή στη Σεβίλλη, έναντι περίπου 10 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο. Ωστόσο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εσπανιόλ, όπου είχε 28 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Ρομαρίκ, καθώς η Σεβίλλη συμφώνησε για την παραχώρηση του 29χρονου Ιβοριανού μέσου και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

Το 2008 ο Ρομαρίκ είχε πάρει μεταγραφή στη Σεβίλλη, έναντι περίπου 10 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο. Ωστόσο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εσπανιόλ, όπου είχε 28 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον «ανοίγει» ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, στην ομάδα του γνώριμου μου από τον πάγκο της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, με την επισημοποίηση του «γάμου» να απομένει, ώστε να γίνει και οριστική η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x