Ιταλία

Έληξε η απεργίας πείνας του Πεζόλι!

Τέλος στην απεργία πείνας που πραγματοποιούσε εδώ και τέσσερις μέρες, έβαλε το βράδυ της Τετάρτης, ο Εμανουέλε Πεζόλι! Ο πρώην άσος της Σιένα, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας ότι αποδέχονται το αίτημά του για συνάντηση με τον πρόεδρο, Τζιανκάρλο Αμπέτε.

Τέλος στην απεργία πείνας που πραγματοποιούσε εδώ και τέσσερις μέρες, έβαλε το βράδυ της Τετάρτης, ο Εμανουέλε Πεζόλι!

Ο πρώην άσος της Σιένα, ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας ότι αποδέχονται το αίτημά του για συνάντηση με τον πρόεδρο, Τζιανκάρλο Αμπέτε.

Ο 31χρονος αμυντικός, κατηγορήθηκε για συμμετοχή στο τελευταίο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία και τιμωρήθηκε με τριετή αποκλεισμό! Για να διεκδικήσει τις πιθανότητες ανατροπής της απόφασης, ο Πεζόλι αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής μας χώρας συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά αποφάσισε να ακούσει τον ποδοσφαιριστή που είχε ζητήσει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της FIGC.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x