Ελλάδα

Σάντος: «Νικήσαμε, αλλά…»

Ικανοποιημένος από την νίκη και από την επιθετική λειτουργία της Εθνικής αλλά προβληματισμένος από τα κενά στην άμυνα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο.

Ικανοποιημένος από την νίκη και από την επιθετική λειτουργία της Εθνικής αλλά προβληματισμένος από τα κενά στην άμυνα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στη νίκη αλλά επεσήμανε ότι τα δύο τέρματα που δέχθηκαν οι διεθνείς είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσει ενόψει των προκριματικών για το Μουντιάλ.

«Από τη στιγμή που έρχεται η νίκη είσαι ικανοποιημένος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με καλές και κακές χρονικές περιόδους. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Το σημείο που μας προβληματίζει είναι τα δύο γκολ που δεχθήκαμε και θα μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει. Η Νορβηγία δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις είναι η αλήθεια. Βέβαια, εμείς βάλαμε τρία γκολ, όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να βάζεις τρία γκολ σε ένα παιχνίδι, άρα είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε πολύ. Σίγουρα όμως είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Σάντος εξέφρασε την πικρία του που δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του... «Εϊναι πολύ κρίμα. Όλοι άξιζαν γιατί έδειξαν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις. Εάν συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση και χαρά, που πρέπει να έχουμε όταν παίζουμε για την Εθνική, τότε θα έχουμε έναν δύσκολο δρόμο αλλά επιτυχημένο», επεσήμανε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να κληθεί ο Γκέκας, τώρα που έχει ομάδα ο Σάντος ανέφερε: «Θα το δούμε όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία του αγώνα. Εάν ο Φάνης έχει ρυθμό, ναι. Δεν πρέπει όμως να δούμε αυτούς που δεν έπαιξαν αλλά πρέπει να δούμε αυτούς που έπαιξαν γιατί έδωσαν το καλύτερο τους πρόσωπο και προσπάθησαν πολύ όλες τις ημέρες», είπε ο Σάντος ο οποίος έκανε γνωστό ότι στο πρώτο ημίχρονο ήθελε να δει πως θα συνεργαστούν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης στην επίθεση καθώς σε κάποια από τα παιχνίδια για τα προκριματικά θα χρειαστεί να παίξει με δύο επιθετικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x