Μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας ήθελε να περάσει στους οπαδούς του ο Φραντσέσκο Τότι και το έκανε με έναν πρωτότυπο τρόπο. Φορώντας ένα απλό μπλουζάκι με τυπωμένη πάνω του τη φράση που τον εκφράζει αυτή την περίοδο. «Τα καλύτερα έρχονται».
Η πρεμιέρα του Καμπιονάτο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τη Ρόμα, αφού η ισοπαλία με την Κατάνια με 2-2 στο Ολύμπικο, συνδυάστηκε με τον τραυματισμό του Φραντσέσκο Τότι, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν το τέλος του ματς.
Ο τραυματισμός του αρχηγού, τελικά, δεν αποδείχτηκε σοβαρός και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις στον χτυπημένο αστράγαλό του.
Για να μπορέσει να ανεβάσει κάπως το ηθικό των οπαδών της ομάδας του, ο Τότι εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με την επιγραφή «Τα καλύτερα έρχονται», που είναι στίχος ενός από τα αγαπημένα του τραγούδια και τονίζει την πίστη του για το πρότζεκτ της φετινής Ρόμα. Ο Τότι επανειλημμένα έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Ζντένεκ Ζέμαν και έχει εκφράσει τη βεβαιότητα του πως η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να κυνηγήσει τον τίτλο.
Με το μήνυμα αυτό ο ηγέτης των «τζαλορόσι» δίνει και μια απάντηση σε όσους άσκησαν κριτική για την παραχώρηση του Μπόγιαν Κρκιτς. Ο Τότι εξακολουθεί να είναι σίγουρος και αισιόδοξος πως η Ρόμα θα τα καταφέρει.
Κώστας Κουκάρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






