Γενικά

Ντι Ματέο: «Να μας γίνει μάθημα»

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα που γνώρισε η Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (4-1) εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα που γνώρισε η Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (4-1) εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

«Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα», τόνισε ο προπονητής των «μπλε» και πρόσθεσε: «Αν δώσεις χώρο και χρόνο στον Φαλκάο, είναι πολύ επικίνδυνος. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε την κατοχή της μπάλας και αυτό βοήθησε πολύ την Ατλέτικο. Δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε χώρους καθώς οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνα και μπόρεσαν να μας χτυπήσουν με αντεπιθέσεις».

Όσο για τις φήμες περί αποχώρησης του Μικαέλ Εσιέν, επιβεβαίωσε πως έμεινε εκτός αποστολής καθώς είναι πιθανό να δοθεί δανεικός. Διέψευσε πως υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί ο Γκανέζος μέσος στην Άρσεναλ, την ώρα που οργιάζουν οι φήμες πως οδεύει προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x