Ιταλία

Δίνει το «παρών» ο Ντε Ρόσι

Κανονικά με τους υπόλοιπους διεθνείς που έχουν κληθεί από τον Τσέζαρε Πραντέλι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας θα δώσει το παρών ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την σπουδαία νίκη (3-1) της Ρόμα επί της Ίντερ. Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αρνήθηκε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Μεάτσα».

Κανονικά με τους υπόλοιπους διεθνείς που έχουν κληθεί από τον Τσέζαρε Πραντέλι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας θα δώσει το παρών ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την σπουδαία νίκη (3-1) της Ρόμα επί της Ίντερ.

Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αρνήθηκε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Μεάτσα».

Χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας ανακοίνωσε την αποστολή των «ατζούρι» και ο Ντε Ρόσι ήταν ένας από τους 25 εκλεκτούς για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με Βουλγαρία και Μάλτα.

«Πώς αισθάνομαι; Είμαι έτσι και έτσι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, θα δώσω το παρών στις υποχρεώσεις της εθνικής».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x