Γενικά

Έτσι «ξέρανε» Χουλκ και Ζενίτ (video)

Δεν «έσκασε» άσκοπα η Τέρεκ Γκρόζνι 2.2 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Αϊλτον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχασε πολύ χρόνο και έστησε το δικό του... πάρτι στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρωσίας, Ζενίτ.

Δεν «έσκασε» άσκοπα η Τέρεκ Γκρόζνι 2.2 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Αϊλτον.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχασε πολύ χρόνο και έστησε το δικό του... πάρτι στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρωσίας, Ζενίτ.

Το γκολ του στο 85’ ουσιαστικά «χάρισε» το τρίποντο στην ομάδα του, «γκρέμισε» από την κορυφή τον Χουλκ –που έκανε ντεμπούτο- και τη «παρέα» του και ταυτόχρονα ανέβασε τη δική του στην πρώτη θέση. Απλώς μετά ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα» με το 2-0 από τον Λεμπεντένκο (90+4’).

Και όταν λέμε πάρτι, εννοούμε, τους έκανε... άνω κάτω μόνος του, με τους αμυντικούς της Ζενίτ όχι απλά να μην μπορούν να μαρκάρουν, αλλά ούτε καν να κάνουν «τζαρτζάρισμα».




Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x