Πορτογαλία

Ανατροπή με Σουντάνι

Με δύο γκολ του Σουντάνι η Γκιμαράες πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Ακαντέμικα με 2-1 και άφησε πίσω της τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρώτη ήττα για τους κυπελλούχους Πορτογαλίας στο φετινό πρωτάθλημα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με δύο γκολ του Σουντάνι η Γκιμαράες πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Ακαντέμικα με 2-1 και άφησε πίσω της τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρώτη ήττα για τους κυπελλούχους Πορτογαλίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μαρίνιο στο 24’ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αφόνσο και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Σουντάνι όμως πήρε το όπλο του στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και με δύο γκολ στο 68’ και στο 88’ έφερε τα πάνω κάτω στο ματς. Ο Αλγερινός χάρισε έτσι την δεύτερη νίκη της Γκιμαράες στο πρωτάθλημα, που έφτασε οκτώ βαθμούς.

Το πρόγραμμα της έκτης (6ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Οκτωβρίου


Μπενφίκα-Μπέιρα Μαρ 2-1
(Περέιρα 59’, Μορένο 60’-Σάσο 4’)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Νασιονάλ-Ζιλ Βιθέντε 0-1
(Ράφαελ Σίλβα 53’)

Σετούμπαλ-Πάσος Φερέιρα 0-0

Μπράγκα-Ολιανένσε 4-4
(Μπαρμπόσα 10’, Ντουγκλάο 48’, 90’+3’, Έντερ 81’-Αμπντί 5’, Ιβανίλντο 26’, 36’, Αμορίμ αυτ. 55’)

Εστορίλ-Ρίο Άβε 1-3
(Αμάντο 68’-Τομας 14’, 60’, Ταραντίνι 16’)

Ακαντέμικα-Γκιμαράες 1-2
(Μαρίνιο 24’-Σουντάνι 68’, 88’)

Πόρτο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:45)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Μορεϊρένσε-Μαρίτιμο (22:15)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:

Κυριακή 28 Οκτωβρίου


Μπέιρα Μαρ-Πάσος Φερέιρα
Εστορίλ-Πόρτο
Ζιλ Βιθέντε-Μπενφίκα
Γκιμαράες-Σετούμπαλ
Μαρίτιμο-Μπράγκα
Ολιανένσε-Μορεϊρένσε
Ρίο Άβε-Νασιονάλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ακαντέμικα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x