Δίκαια ο Τσάβι Ερνάντεθ και ο Ίκερ Κασίγιας έτυχαν της μεγαλύτερης αθλητικής τιμής στην Ισπανία, σύμφωνα με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ακόμη ο προπονητής των «φούριας ρόχας» επισημαίνει τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των παικτών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο μέσος της Μπαρτσελόνα και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν το βραβείο «Principe de Asturias», σε εκδήλωσε που έγινε στο Οβιέδο παρουσία και της βασιλικής οικογένειας.
Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε χρόνο σε αθλητές που έχουν πετύχει σπουδαία επιτεύγματα στον αγωνιστικό χώρο και εμπεριέχει και άλλες κατηγορίες , όπως λογοτεχνία και τέχνες. Μεταξύ των άλλων τη διάκριση έχουν κερδίσει στο παρελθόν ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Μίκαελ Σουμάχερ.
«Άξιζαν αυτή τη διάκριση», υποστήριξε ο Ντελ Μπόσκε και πρόσθεσε: «Το βραβείο δίκαια πάει σε αυτούς αφού ξεχωρίζουν για το ήθος τους και τον χαρακτήρα τους».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ακόμη ότι οι δύο παίκτες συμβάλλουν πολύ ώστε στην εθνική να μην υπάρχει θέμα κόντρας των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης με αυτούς της Μπαρτσελόνα.
«Ευτυχώς τώρα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία στην εθνική ομάδα», δήλωσε.
Επιμέλεια:Θεοδωρίδης Πέτρος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






