Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκεται ο διεθνής Εσθονός, Όλιβερ Κόνσα, καθώς συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις για διακίνηση ναρκωτικών, με την αποκάλυψη να έχει προκαλέσει «σοκ» στο ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας του.
Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η σύλληψή του από την ομάδα του, καθώς η πρωταθλήτρια της χώρας, Νόμε Κάλιου όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, έκανε ήδη τις απαραίτητες ενέργειες για την αποδέσμευσή του. «Είναι πολύ δυσάρεστα νέα, είμαστε σοκαρισμένοι από το γεγονός», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής Σεργκέι Τερέχοφ.
Ο Κόνσα έχει υπάρξει 20 φορές διεθνής, ενώ στα τελευταία δύο φιλικά της εθνικής του με Ομάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






