Ικανοποιημένος με την επιστροφή του από τον τραυματισμό του εμφανίστηκε ο Κάρλες Πουγιόλ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη (3-1) επί της Σαραγόσα. Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» επανεμφανίστηκε στο προχθεσινό ματς, ύστερα από την εξάρθρωση αγκώνα που είχε υποστεί στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα στις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος τραυματισμός - όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος - ήταν ο χειρότερος στην καριέρα του.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω πίσω με μία νίκη και αισθάνθηκα πως είναι ένα παιχνίδι. Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία μου με έναν τραυματισμό. Είναι εξαιρετικά επώδυνο και ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν έτσι. Το μόνο θετικό είναι ότι είχα πρόβλημα στο χέρι και μου επέτρεψε να κάνω σωματική δραστηριότητα σε δυνατό ρυθμό. Τώρα απλά χρειάζεται να βελτιώσω την κινητικότητά και τη δύναμή μου λίγο περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στόπερ και παραδέχθηκε ότι ο τραυματισμός του οφείλεται σε προσωπικό λάθος:
«Δεν μπορείς να σκεφτείς τι μπορεί να σκεφτείς, όταν πηδήξεις στον αέρα για να πάρεις κεφαλιά ή να κάνεις ένα σουτ. Είναι καλύτερο να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι. Προσπαθώ πάντα να βοηθήσω την ομάδα και απλώς ήταν η κακιά στιγμή. Πλέον το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία ως σύνολο».
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






