Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελεί ο Άντε Κάτσιτς.
Η διοίκηση του κροατικού συλλόγου προχώρησε στην απόλυση του 43χρονου προπονητή, επειδή η ομάδα έχει χάσει όλα τα παιχνίδια και δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο στο Champions League.
Μάλιστα, ήδη προχώρησαν στην αντικατάστασή του. Πρόκειται για τον Κρούνισλαβ Γιούρτσιτς, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της Ντιναμό μετά το 2011.
Εκείνη την εποχή είχε απολυθεί μετά τη βαριά ήττα (7-1) από τη Λιόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ντιναμό έχει κυριαρχήσει στο κροατικό πρωτάθλημα, όμως έμεινε νωρίς εκτός από το Κύπελλο τη φετινή σεζόν, και το σαββατοκύριακο ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι από την ΝΚ Ζάγκρεμπ που είναι τελευταία στη βαθμολογία.
Ο Γιούρτσιτς ήταν μέσος στη εθνική Κροατίας, όταν εκείνη είχε τερματίσει στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998. Επίσης, είχε παίξει για την Σαμπντόρια και την Τορίνο στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






