Ο Χαβιέρ Αγκίρε είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της Εσπανιόλ. Η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου συμφώνησε με τον Μεξικανό τεχνικό για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.
Αρχικά φαινόταν ως επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Κολέτ, προτίμησε τον Αγκίρε. Έτσι ο 54χρονος τεχνικός θα είναι ο διάδοχος του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που είχε εργαστεί στο παρελθόν σε Οσασούνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαραγόσα.
Μετά από 13 αγωνιστικές η Εσπανιόλ είναι τελευταία με 9 βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






