Σε καραντίνα μπήκαν έξι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ισπανική ομάδα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η ομάδα από τη χώρα των Βάσκων ενημέρωσε επίσης ότι όλοι είναι σε απομόνωση στο σπίτι τους και ότι θα υποβληθούν σε νέα τεστ την επόμενη εβδομάδα προτού συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε ακόμα πως όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά στον ιό και ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το βασκικό σωματείο δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ωστόσο οι τέσσερις από αυτούς το αποκάλυψαν δημοσίως με ποστάρισμά τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για τον Αμερικανό επιθετικό Ινιάκι Γουίλιαμς, τον Βάσκο μέσο Ουνάι Λόπεθ, τον Βάσκο μέσο Οϊάν Σανθέτ και τον επίσης Βάσκο μέσο Γκάιθκα Λαραθαμπάλ.

Οι τέσσερις παίκτες ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους πως νοσούν από την ασθένεια Covid-19 και πως είναι ασυμπτωματικοί και νιώθουν καλά στην υγεία τους.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube