Ισπανία

Άρχισε η διαδοχολογία στη Λα Κορούνια

Η απόφαση του Χαβιέ Ιρουρέτα να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λα Κορούνια στο τέλος της περιόδου είναι οριστική και ήδη στην Γαλικία έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για τη διάδοχη κατάσταση

Η απόφαση του Χαβιέ Ιρουρέτα να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λα Κορούνια στο τέλος της περιόδου είναι οριστική και ήδη στην Γαλικία έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για τη διάδοχη κατάσταση.

Πρώτο φαβορί φέρεται να είναι ο Μπερντ Σούστερ, που βρίσκεται στον πάγκο της νεοφώτιστης Λεβάντε. Ο πρόεδρος του συλλόγου επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του την είδηση πως ο Γερμανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Στις πρώτες θέσεις της λίστας των υποψηφίων βρίσκεται και το όνομα του προπονητή της Σεβίλλης, Χοακίν Καπαρός. Πάντως σε περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός οδηγήσει την ομάδα τη Ανδαλουσίας στην τετράδα του πρωταθλήματος και συνεπώς στα προκριματικά του Champions League, η πρόσληψή του θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη. Στην περίπτωση αυτή εναλλακτικές λύσεις του προέδρου των Γαλιθιάνων, Αουγκούστο Σέζαρ Λεντόριο, είναι ο Μεξικανός τεχνικός της Οσασούνα, Χαβιέ Αγκίρε, ο Φερνάντο Βάσκεθ και ο Χοσέ Μανουέλ Εσνάλ, γνωστό και ως Μανέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x