Γενικά

«Τελειώνει» ο Ιβανάουσκας από τη Χαρτς

Στη Λιθουανία κλήθηκε εσπευσμένα ο προπονητής της Χαρτς, Βάλντας Ιβανάουσκας, για να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βλάντιμιρ Ρομάνοφ, για τη συνεργασία τους. Η ομάδα του Εδιμβούργου, δεύτερη στη βαθμολογία της Σκωτίας, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Κιλμάρνοκ και απέχει πλέον οκτώ βαθμούς από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Σέλτικ. Αν και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ρομάν Ρομάνοφ, δήλωσε πως η συνάντηση αυτή δεν προμηνύει απαραίτητα την απόλυση του προπονητή της ομάδας, τα ΜΜΕ της Σκωτίας αναφέρουν πως ο 44χρονος τεχνικός θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και εν συνεχεία θα απομακρυνθεί

Στη Λιθουανία κλήθηκε εσπευσμένα ο προπονητής της Χαρτς, Βάλντας Ιβανάουσκας, για να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βλάντιμιρ Ρομάνοφ, για τη συνεργασία τους. Η ομάδα του Εδιμβούργου, δεύτερη στη βαθμολογία της Σκωτίας, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Κιλμάρνοκ και απέχει πλέον οκτώ βαθμούς από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Σέλτικ. Αν και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ρομάν Ρομάνοφ, δήλωσε πως η συνάντηση αυτή δεν προμηνύει απαραίτητα την απόλυση του προπονητή της ομάδας, τα ΜΜΕ της Σκωτίας αναφέρουν πως ο 44χρονος τεχνικός θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και εν συνεχεία θα απομακρυνθεί.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας ανέλαβε πέρυσι μεσούσης της περιόδου τα ηνία των «τζάμπος» διαδεχόμενος τον Γκρέιαμ Ριξ και οδήγησε την ομάδα του Τάκη Φύσσα στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την κατάληψη της δεύτερης θέσης, ωστόσο η ομάδα του αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x