Ιταλία

Αργεί η απόσυρση για Τότι

Καμία πρόθεση να αποσυρθεί σύντομα από τη δράση δεν έχει ο Φραντσέσκο Τότι. Όπως δήλωσε, θέλει να πετύχει το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο της Ρόμα, που θα είναι έτοιμο το 2016. Όταν ο ίδιος θα είναι 39.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ο πρόεδρος λέει πως ελπίζει να βάλω το πρώτο γκολ στο νέο μας γήπεδο. Το ίδιο ελπίζω κι εγώ, αν και απέχουμε τέσσερα χρόνια από αυτό το σημείο», τόνισε ο αρχηγός των «τζιαλορόσι».

«Για το 2013 θέλω να συνεχίσω να παίζω όπως και στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό εύχομαι για τον εαυτό μου, αλλά πιστεύω πως το ίδιο κάνουν και οι φίλαθλοί μας. Ελπίζω να κατακτήσουμε σύντομα έναν τίτλο, γιατί έχουμε αρκετό καιρό να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο «καπιτάνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x