Μάλλον δείχνει να καταλαγιάζει η κόντρα μεταξύ Ιμπραΐμοβιτς και Μαντσίνι, μετά την επιστροφή στα γκολ του τελευταίου με τη Λιβόρνο, στη νίκη των «νερατζούρι» με 4-1. Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε στα ιταλικά μέσα πως: «Έχει τεράστιες δυνατότητες ο Ιμπραΐμοβιτς πρέπει όμως να προσπαθήσει περισσότερο».
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανέφερε μετά τη νίκη επί της Λιβόρνο: «Είχα ρωτήσει το Ζλάταν αν ήταν έτοιμος να σκοράρει και μου είπε ναι. Μόλις σημείωσε το γκολ ήρθε και το πανηγυρίσαμε μαζί», ενώ στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Έχει πλλές δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Πρέπει να είναι πιο αποφασιστικός στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Μαντσίνι.
Ο προπονητής των «νερατζούρι» αναφέρθηκε και στους Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Πατρίκ Βιεϊρά λέγοντας: «Έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις ο Ντέγιαν. Έχει παίξει σε πολλές θέσεις αλλά ισχύουν τα ίδια όπως και για το Ζλάταν. Πρέπει να προσέξει περισσότερο γιατί έχει πολλές δυνατότητες. Ο Πατρίκ έχει παίξει τραυματίας γιατί ήθελε να βοηθήσει την ομάδα».
Ενώ τέλος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Λιβόρνο αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Μίλαν. «Όταν έγινε το 2-1 (τελικό 4-1), μπορώ να πω πως αντιδράσαμε καλά και με υπομονή καταφέραμε να πετύχουμε και άλλα γκολ και κερδίσαμε τον αγώνα». Για το ματς με τη Μίλαν είπε: «Έχουμε μόνο τρεις επιθετικούς για το παιχνίδι με τη Μίλαν αλλά και με τη Σπαρτάκ. Φτάνουμε στο ντέρμπι μετά από συνεχόμενα παιχνίδια και αν και θα έχουμε λίγες μέρες ξεκούρασης».
Επιμέλεια: Δημήτρης Μανωλάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






